AnaSayfa / Genel / Kahve falında metroyu kaçırmak

Kahve falında metroyu kaçırmak

Kahve falında metroyu kaçırmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına işarettir.

Kahve falında metroyu kaçırmak gördüyseniz:

  • Romantizm size iyi gelecek.

Kahve falında metroyu kaçırdığını görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına inanılır.

Kahve falında metroyu kaçırmak kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, zarar etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında metro durağı görmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına alamet eder.

Kahve falında tren metro görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini metroda görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında metro bileti almak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında metro kazası görmek ticaret hayatına atılacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında metro istasyonunda beklemek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir