AnaSayfa / Genel / Kahve falında metroya bindiğini görmek

Kahve falında metroya bindiğini görmek

Kahve falında metroya bindiğini görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, kötü günlerinin biteceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine inanılır.

Kahve falında metroya bindiğini gördüyseniz:

  • Tek başınıza herşeyi halledebilirsiniz.

Kahve falında metroya bindiğini görmek her şeyin yolunda gideceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hızlı metroya binmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına yorulur.

Kahve falında metroyu kaçırmak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında metroda olmak kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında metro kullanmak kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında metro binmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında metro durağı görmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında metro istasyonunda beklemek maddi açıdan ferahlayacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir