AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini metroda görmek

Kahve falında kendini metroda görmek

Kahve falında kendini metroda görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, sağlığını da kaybedeceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kendini metroda gördüyseniz:

  • Herşey aynı anda üzerinize gelebilir.

Kahve falında metroyu kaçırdığını görmek sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında metro inşaatı görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, sonradan da çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında metro tren görmek günah işlemekten korunacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında metro istasyonunda beklemek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında metrodan inmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında metro durağı görmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında metro gitmek hem itibar edineceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına delalettir.

Kahve falında kendini metroda görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir