AnaSayfa / Genel / Kahve falında metro istasyonu görmek

Kahve falında metro istasyonu görmek

Kahve falında metro istasyonu görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, umutlarının biteceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında metro istasyonu gördüyseniz:

  • Bazı yaptırımlarda bulunmanız, emirler vermeniz veya yerine getirilmek üzere notlar bırakmanız durumunda karşınızdaki kişilerin benzer hareketleriyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında metro istasyonunda beklemek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine delalettir.

Kahve falında metro istasyonu görmek çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında benzin istasyonu görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine inanılır.

Kahve falında tren ve istasyon görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında petrol istasyonu görmek kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında tramvay istasyonu görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tren istasyonunda kaybolmak gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, sorunların çabucak halledileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tren istasyonunda tren beklemek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir