AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanın seni kovaladığını görmek

Kahve falında aslanın seni kovaladığını görmek

Kahve falında aslanın seni kovaladığını görmek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, daha isabetli kararlar alacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında aslanın seni kovaladığını gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda hata yapma lüksünüz olmayabilir.

Kahve falında aslanın seni kovaladığını görmek her işinde hayırla karşılaşacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin seni kovaladığını görmek kısmetin ve başarının engelleneceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin seni kovaladığını görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin seni kovaladığını görmek sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında atın seni kovaladığını görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında aslanın kendini kovaladığını görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına işaret eder.

Kahve falında aslanın kovaladığını görmek kazancının bol olacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslanı kovalamak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir