AnaSayfa / Genel / Kahve falında metal kesmek

Kahve falında metal kesmek

Kahve falında metal kesmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, problemlerinin biteceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işarettir.

Kahve falında metal kesmek gördüyseniz:

  • Öyleki elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş zannediyorsunuz.

Kahve falında metal kesmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına alamet eder.

Kahve falında metal bilye görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında metal balık görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına delalettir.

Kahve falında metal zincir görmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında metal kepçe görmek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, pişmanlığa rivayet eder.

Kahve falında yabancı metal para görmek anne ve baba duası alınacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında metal çubuk görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına işarettir.

Kahve falında metal diş görmek beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir