AnaSayfa / Genel / Kahve falında metal bilye görmek

Kahve falında metal bilye görmek

Kahve falında metal bilye görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, hayatını ailesine adayacağına delalettir.

Kahve falında metal bilye gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz onca şey varken, engellere odaklanmanın bir manası olmayabilir.

Kahve falında metal bilye görmek işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına işarettir.

Kahve falında renkli bilyeler görmek ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil bilye görmek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz bilye görmek her geçen gün başarıların artacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında cam bilye görmek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bilye oynadığını görmek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi bilye görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı bilye görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir