AnaSayfa / Genel / Kahve falında metal balık görmek

Kahve falında metal balık görmek

Kahve falında metal balık görmek maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, masumluğunu ispat edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında metal balık gördüyseniz:

  • Eleştirilmek istemiyorsanız iş hayatınıza ya da ortaya çıkaracağınız işlere dikkat etmelisiniz.

Kahve falında metal balık görmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında metal para yutmak kendisini daha rahat hissedeceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine delalettir.

Kahve falında birinden metal para almak gelirinin de artmayacağına, daha çok iş yapacağına tabir olunur.

Kahve falında metal bilezik görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına yorulur.

Kahve falında metal kolye görmek aralarından su sızmayacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında metal yüzük görmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında metal bardak görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında yerde metal para bulmak zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir