AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan ayı görmek

Kahve falında aslan ayı görmek

Kahve falında aslan ayı görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, kazancını iki kat arttıracağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında aslan ayı gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmalısınız.

Kahve falında aslan ayı görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında ayı ve aslan görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına işaret eder.

Kahve falında ayı aslan görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, onları rahat ettireceğine inanılır.

Kahve falında aslan kaplan ayı görmek fikirlerinin amacına ulaşacağına, bedeninin şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslan ve ayı görmek korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayı çok büyük görmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine yorulur.

Kahve falında ayıyı kucaklamak emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına işarettir.

Kahve falında kutup ayısından kaçmak para kazanmaya, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir