AnaSayfa / Genel / Kahve falında meslek öğrenmek

Kahve falında meslek öğrenmek

Kahve falında meslek öğrenmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, güç alacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, kısmetinizin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında meslek öğrenmek gördüyseniz:

  • Belki yepyeni bir saç modeli, belki son moda giysiler.

Kahve falında meslek öğrenmek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında meslek değiştirmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında meslekte yükselmek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında meslek değiştirdiğini görmek umutların biteceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında istediğin mesleği görmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında olmak istediğin mesleği görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında meslek seçmek işlerinin hal yoluna gireceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine delalettir.

Kahve falında mesleğini yaptığını görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir