AnaSayfa / Genel / Kahve falında meslek değiştirmek

Kahve falında meslek değiştirmek

Kahve falında meslek değiştirmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında meslek değiştirmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir aktiviteye katılmanız size ilham verebilecek kişilerle tanışmanızı ya da ilham veren konular dinlemenizi sağlayabilir.

Kahve falında meslek değiştirdiğini görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında meslek değiştirmek sorumlu tutacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski mesleğini görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine alamet eder.

Kahve falında mesleğini yaptığını görmek herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına delalet eder.

Kahve falında istediğin mesleği görmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında meslek görmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında meslekten atılmak aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında meslekten atıldığını görmek işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir