AnaSayfa / Genel / Kahve falında meslek değiştirdiğini görmek

Kahve falında meslek değiştirdiğini görmek

Kahve falında meslek değiştirdiğini görmek hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, iyilik görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında meslek değiştirdiğini gördüyseniz:

  • Çekinmeden sorabilirsiniz.

Kahve falında meslek değiştirdiğini görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, büyük emekler vereceğine rivayet eder.

Kahve falında meslek değiştirmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında meslekten atıldığını görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında meslek görmek her hayalini de gerçekleştireceğine, mallarının da hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski mesleğini yapmak kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında eski mesleğini görmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına inanılır.

Kahve falında meslek sahibi olmak kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mesleğini yapmak hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir