AnaSayfa / Genel / Kahve falında istediğin mesleği görmek

Kahve falında istediğin mesleği görmek

Kahve falında istediğin mesleği görmek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında istediğin mesleği gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilere, akrabalarınıza, ortaklarınıza ya da çalışma arkadaşlarınıza biraz zaman tanımalısınız.

Kahve falında istediğin mesleği görmek falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında olmak istediğin mesleği görmek beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, dertlerine derman arayacağına delalet eder.

Kahve falında eski mesleğini yapmak dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında mesleğini yapmak ilim irfan sahibi olacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında meslekte yükselmek çok mutlu olacağına, ayrılık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında meslek kazanmak moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında meslek değiştirdiğini görmek işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında meslek sahibi olmak çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir