AnaSayfa / Genel / Kahve falında olmak istediğin mesleği görmek

Kahve falında olmak istediğin mesleği görmek

Kahve falında olmak istediğin mesleği görmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında olmak istediğin mesleği gördüyseniz:

  • Yeni planlar ya da yöntemler için gerekli çalışmaları yaparken etraftaki kişileri hoş tutmayı da unutmamanız gerekiyor.

Kahve falında olmak istediğin mesleği görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında istediğin mesleği görmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, borcunun çok olacağına inanılır.

Kahve falında meslek öğrenmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında meslekten atılmak ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski mesleğini görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında meslek değiştirdiğini görmek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına delalet eder.

Kahve falında meslek kazanmak iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında meslek görmek işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir