AnaSayfa / Genel / Kahve falında koç üstüne binmek

Kahve falında koç üstüne binmek

Kahve falında koç üstüne binmek onlara hocalık edeceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına rivayet eder.

Kahve falında koç üstüne binmek gördüyseniz:

  • Biraz zaman ayırmanızda fayda var.

Kahve falında koç üstüne binmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın üstüne binmek hayatının karışacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin üstüne binmek belki ölümler görüleceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında öküzün üstüne binmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında filin üstüne binmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına işarettir.

Kahve falında koyunun üstüne binmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına işarettir.

Kahve falında otobüsün üstüne binmek bozulan sağlığın düzeleceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına alamet eder.

Kahve falında trenin üstüne binmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir