AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan tutmak

Kahve falında aslan tutmak

Kahve falında aslan tutmak sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, büyük sıkıntılar içine gireceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine alamet eder.

Kahve falında aslan tutmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlık ilişkileriniz belli konularda bilgilerinizi arttırmanıza yardım edebilir.

Kahve falında aslan tutmak büyük oranda kazanç elde edeceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine işarettir.

Kahve falında kedi ve aslan görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında birden fazla aslan görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzen aslan görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında aslana et vermek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aslan kanı görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, gururlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aslan beslemek gelirinin eksileceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine delalet eder.

Kahve falında hasta aslan görmek insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir