AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzen aslan görmek

Kahve falında yüzen aslan görmek

Kahve falında yüzen aslan görmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, işlerinin iyi gideceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzen aslan gördüyseniz:

  • Seyahatlerle ilgili karışıklıklar ya da kafa karışıklıkları da söz konusu olabilir.

Kahve falında yüzen aslan görmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzen aslan görmek değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Kahve falında derisi yüzülmüş aslan görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslan yüzü görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında aslanın birine saldırdığını görmek üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, bolluk içinde yaşamaya alamet etmektedir.

Kahve falında aslan bakmak başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, yüksek mertebeye geleceğine işaret eder.

Kahve falında aslan ayağı görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında aslanla arkadaş olmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yaptığı hataları düzelteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir