AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan beslemek

Kahve falında aslan beslemek

Kahve falında aslan beslemek kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına işaret eder.

Kahve falında aslan beslemek gördüyseniz:

  • Temmuz ayının başlarına kadar, iletişim sorunları, açılmayan telefonlar, aşırı tepki veren kişiler, yanlış anlaşılmalar, yanlış yorumlamalar v.b türünde problemler vakit alabilir.

Kahve falında evde aslan beslemek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Kahve falında evde aslan beslediğini görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında aslan beslediğini görmek günahların af olacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında aslan beslemek insanlar tarafından tanınan biri olacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında aslanı beslemek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına inanılır.

Kahve falında evinde aslan beslemek birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında timsah beslemek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tavşan beslemek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, borçlarının hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir