AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslana et vermek

Kahve falında aslana et vermek

Kahve falında aslana et vermek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, fal sahibinin hikmetli kimse olacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aslana et vermek gördüyseniz:

  • Ama, o kişi dört gözle sizin itiraflarınızı bekliyor.

Kahve falında aslana et yedirmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine işarettir.

Kahve falında aslana et vermek düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına delalettir.

Kahve falında aslan eti yemek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına delalettir.

Kahve falında aslan tarafından takip edilmek maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde aslan beslemek sorunlarının biteceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine işarettir.

Kahve falında aslan ve kurt görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aslan kanı görmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine delalettir.

Kahve falında aslan ve yavrusu görmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir