AnaSayfa / Genel / Kahve falında mescidi aksaya gitmek

Kahve falında mescidi aksaya gitmek

Kahve falında mescidi aksaya gitmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, güzel bir hayat geçireceğine, çok zor günler yaşayacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına işarettir.

Kahve falında mescidi aksaya gitmek gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenmek veya gereğinden fazla işle uğraşma ihtiyacı duymak sakıncalı olabilir.

Kahve falında mescidi aksaya gitmek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mescidi aksauda namaz kılmak eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ayağı aksayan birini görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aksayan birini görmek beklediği haberin gelmeyeceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında aksayarak yürümek işlerin sarpa saracağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında mescide gitmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mescit görmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında mescidi nebevi namaz kılmak eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir