AnaSayfa / Genel / Kahve falında mescidi nebeviyi görmek

Kahve falında mescidi nebeviyi görmek

Kahve falında mescidi nebeviyi görmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mescidi nebeviyi gördüyseniz:

  • Daha dikkatli hareket etmeli, gerçekleri göründüğü veya aktarıldığı gibi değil, olduğu şekilde görmek için gayret sarf etmelisiniz.

Kahve falında mescidi nebeviyi görmek dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine rivayet eder.

Kahve falında mescidi nebevi namaz kılmak maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mescidi nebevide namaz kılmak ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine işaret eder.

Kahve falında mescidi nebevi görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mescide gitmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret eder.

Kahve falında mescide girmek bir daha kopmayacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mescitte görmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında mescid aramak çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, büyük miktarda para kazanılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir