AnaSayfa / Genel / Kahve falında mescit görmek

Kahve falında mescit görmek

Kahve falında mescit görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, büyük borçların altında ezileceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında mescit gördüyseniz:

  • Evden yapılacak çalışmalar ekstra kazançlara neden olabilir.

Kahve falında mescidi haramı görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında mescidi haram görmek küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına delalettir.

Kahve falında mescidde yatmak ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mescidde namaz kılmak aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine işaret eder.

Kahve falında mescit süpürmek yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mescidde namaz kıldığını görmek iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, üzüleceğine, yıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mescidde yemek yemek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında mescidi nebevi görmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir