AnaSayfa / Genel / Kahve falında mescidde namaz kıldığını görmek

Kahve falında mescidde namaz kıldığını görmek

Kahve falında mescidde namaz kıldığını görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine işarettir.

Kahve falında mescidde namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Normalde oyunu kurallarına göre oynayan birisi olmanıza rağmen bazı kuralları atlamış olabilirsiniz.

Kahve falında mescidi nebevi namaz kılmak yokluğun biteceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mescidi aksauda namaz kılmak sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mescidde namaz kılmak çalışmalarının beğenileceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mescidi haramda namaz kılmak kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mescidi nebevide namaz kılmak hastalıklarını yenmeyi başaracağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mescidde namaz kıldığını görmek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Kahve falında mescidde yatmak en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine yorulur.

Kahve falında mescit temizlemek hasta ve zor geçireceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir