AnaSayfa / Genel / Kahve falında mescide gitmek

Kahve falında mescide gitmek

Kahve falında mescide gitmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mescide gitmek gördüyseniz:

  • Bilgilerinizi başkalarıyla da paylaşabilirsiniz.

Kahve falında mescide gitmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına delalet etmektedir.

Kahve falında mescidi aksaya gitmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mescid aramak hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil mescit görmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cami mescit görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kendini mescidde görmek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mescidde yemek yemek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuba mescidini görmek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir