AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan taşlamak

Kahve falında aslan taşlamak

Kahve falında aslan taşlamak onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aslan taşlamak gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya düşüncelerinizin sır olarak kalmasında fayda var.

Kahve falında aslan taşlamak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağa taşlamak küs olduğu kişilerle barışacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çakal taşlamak kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine delalet eder.

Kahve falında it taşlamak mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine rivayet eder.

Kahve falında eşini taşlamak verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında mezar taşlamak bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında ölüyü taşlamak çok büyük atılımlar yapacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kediyi taşlamak hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir