AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermerden ev görmek

Kahve falında mermerden ev görmek

Kahve falında mermerden ev görmek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mermerden ev gördüyseniz:

  • Yaşam koşullarınıza veya hayatınıza faydası olacağını düşünüyorsanız belli jest ya da yardım talepleri arayışınız olabilir.

Kahve falında mermer ev görmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, yüküne ortak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mermerden ev görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz mermer görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına işaret eder.

Kahve falında mermer taşımak kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında mermer lahit görmek sistemli şekilde başarıya koşacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında mermer bina görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında mermer duvar görmek maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine delalettir.

Kahve falında mermer tuvalet görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir