AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermer almak

Kahve falında mermer almak

Kahve falında mermer almak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, pişman olacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, zenginliği bulacağına, her konuda şansın yaver gideceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine inanılır.

Kahve falında mermer almak gördüyseniz:

  • Hertürlü aksilik olabilir.

Kahve falında mermer çeşme görmek sevip saydığı bir birey olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz mermer görmek çok iyi bir duruma geleceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz mermer merdiven görmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına inanılır.

Kahve falında mermerde yürümek görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında mermer kesmek fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında mermer mutfak görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında mermer ev görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık mermer görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir