AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermer masa görmek

Kahve falında mermer masa görmek

Kahve falında mermer masa görmek esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, emeklerinin yarıda kalacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, iş sahibi olacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine inanılır.

Kahve falında mermer masa gördüyseniz:

  • Ortamın netlik kazanmasını sağlamak kişisel olarak iyi hissetmenize neden olabilir.

Kahve falında mermer masa görmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mermer yüzük görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mermer kırıldığını görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mermer mezar taşı görmek işlerinde aksama olacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi mermer görmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında mermer merdivenden çıkmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında mermer mezar görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mermer köşk görmek başarı ve zafer kazanacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir