AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermer hamam görmek

Kahve falında mermer hamam görmek

Kahve falında mermer hamam görmek mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, zarara uğrayacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mermer hamam gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz sonucu, ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girebilirsiniz.

Kahve falında mermer hamam görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mermer mutfak görmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine alamet eder.

Kahve falında mermer tezgah görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında mermer taşı görmek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında mermer yıkamak bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mermer yüzük görmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında mermer fabrikası görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil mermer görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir