AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenlere çıkmak

Kahve falında merdivenlere çıkmak

Kahve falında merdivenlere çıkmak sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenlere çıkmak gördüyseniz:

  • Zor durumlarda bile başınızı dik tutun.

Kahve falında hızlı merdiven çıkmak bunun şans olacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ahşap merdivenden çıkmak hayatı boyunca hep başarılı olacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastane merdiveni çıkmak istediği noktalara geleceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında bisikletle merdiven çıkmak dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına delalettir.

Kahve falında bebekle merdiven çıkmak bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenlerden yükseğe çıkmak onlara karşı zafer kazanacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taş merdivenden çıkmak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, kişiye hep umut olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi merdiven çıkmak yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir