AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanla oyun oynamak

Kahve falında aslanla oyun oynamak

Kahve falında aslanla oyun oynamak ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslanla oyun oynamak gördüyseniz:

  • Size maddi manevi bedel ödetebilecek potansiyele sahip ölçüsüz kişilerden uzak durun.

Kahve falında aslanla oyun oynamak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşle oyun oynamak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oyun havası oynamak yolculuğa, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek oyun oynamak istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşık oyunu oynamak onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında talih oyunu oynamak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine yorulur.

Kahve falında köpekle oyun oynamak kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine yorulur.

Kahve falında kahvehanede oyun oynamak insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir