AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörden inip merdivenle çıkmak

Kahve falında asansörden inip merdivenle çıkmak

Kahve falında asansörden inip merdivenle çıkmak kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, borçlanılacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansörden inip merdivenle çıkmak gördüyseniz:

  • Sizi heyacanlandıran bir konuya harcama yapmanız da olasıdır.

Kahve falında asansörden inip merdivenle çıkmak tüm arzularının yerine geleceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asansörle inip çıkmak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörde inip çıkmak harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine alamet eder.

Kahve falında merdivenleri inip çıkmak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında merdiven inip çıkmak kısa sürede başarısının artacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında merdivenden inip çıkmak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenlerden inip çıkmak sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına delalet eder.

Kahve falında merdivene inip çıkmak başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir