AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven inip çıktığını görmek

Kahve falında merdiven inip çıktığını görmek

Kahve falında merdiven inip çıktığını görmek iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rahat bir hayata başlayacağına, hataların telafi edileceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine işarettir.

Kahve falında merdiven inip çıktığını gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlardan uzak kalmanız belki daha yararlı olabilir.

Kahve falında merdivenden inip çıktığını görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında merdiven inip çıktığını görmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, şifa ve ilaç bulacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenlerden inip çıkmak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, böylece yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında asansörden inip merdivenle çıkmak her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında merdivenleri inip çıkmak hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenden inip çıkmak çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında merdiven inip çıkmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına işaret eder.

Kahve falında merdivene inip çıkmak üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir