AnaSayfa / Genel / Kahve falında ala inek görmek

Kahve falında ala inek görmek

Kahve falında ala inek görmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, moralinin yerine geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, inancını bir kenara atacağına, hep dinç ve genç kalacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, çok hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ala inek gördüyseniz:

  • Ilımlı olunması gerekiyor.

Kahve falında ala inek görmek haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında helallik alamamak işinde çok büyük bereket göreceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ala kurt görmek başının belaya girmeyeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ala dana görmek herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, yüksek makamlara geleceğine işaret eder.

Kahve falında arşı ala görmek sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında suda nefes alamamak insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taharet alamamak çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde nefes alabilmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir