AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş merdiven görmek

Kahve falında taş merdiven görmek

Kahve falında taş merdiven görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, kısmetinin açık olacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, o kişiye zararının dokunacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taş merdiven gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgilere göre bir anlayış geliştirmelisiniz.

Kahve falında taştan merdiven görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine işarettir.

Kahve falında taş merdivenden inmek hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına yorulur.

Kahve falında taş merdiven çıkmak kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taş merdivenden çıkmak yüklü miktarda kazanç getireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına rivayet eder.

Kahve falında taş merdiven görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında taş merdiven yapmak fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına rivayet eder.

Kahve falında zorla merdiven çıkmak amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenden inerken görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir