AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven çıkarken düşmek

Kahve falında merdiven çıkarken düşmek

Kahve falında merdiven çıkarken düşmek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, borç ödemeye, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında merdiven çıkarken düşmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymanız öz güveninizi arttırabilir.

Kahve falında merdiven çıkarken düşmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenden çıkarken düşmek ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden çıkarken zorlanmak zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında merdiven çıkarken zorlanmak büyük atılımların yapılacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdiven çıkarken yorulmak eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında merdivenden çıkarken görmek onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında merdivende düşmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenden aşağı düşmek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, imkanlarının genişleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir