AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivende beklemek

Kahve falında merdivende beklemek

Kahve falında merdivende beklemek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, meşakkate düşeceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivende beklemek gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızla bağlantılı aktivitelerle ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında merdivende beklemek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ikiz bebek beklediğini görmek hayatındaki rahatlığın artacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine işarettir.

Kahve falında hastane önünde beklemek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ezan beklemek ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına yorulur.

Kahve falında mezar beklemek zorlukların bu sayede aşılacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına delalet eder.

Kahve falında deprem olmasını beklemek burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını beklemek aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında vasıta beklemek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir