AnaSayfa / Genel / Kahve falında ezan beklemek

Kahve falında ezan beklemek

Kahve falında ezan beklemek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, bütçesinin daralacağına, keyfin bozulacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ezan beklemek gördüyseniz:

  • Fikir uyuşmazlıklarıyla vakit kaybetmemeli, uzlaşmacı olmalı, size uymayan durumlar varsa, yalnız ilerlemelisiniz.

Kahve falında ezan beklemek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ezanı beklemek neşesinin de yerine geleceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ezan okunurken camiye gitmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ezan okunurken dua etmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kabede ezan duymak eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, yüklü miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatakta ezan okumak zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan çocuğun kulağına ezan okumak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin kulağına ezan okumak dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir