AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven korkuluğu görmek

Kahve falında merdiven korkuluğu görmek

Kahve falında merdiven korkuluğu görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına yorulur.

Kahve falında merdiven korkuluğu gördüyseniz:

  • Heyecan arıyorsanız kendinizi serbest bırakın.

Kahve falında merdiven korkuluğu görmek yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında şeytan tarafından korkutulmak eşlerin boşanacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla korkutulmak iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine inanılır.

Kahve falında korkup kaçmak başarı elde edeceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında korkup eve saklanmak hep dinç ve genç kalacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında korkudan kaçmak yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında korku tüneline görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, tövbelerinin kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında korkup yardım istemek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir