AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkup kaçmak

Kahve falında korkup kaçmak

Kahve falında korkup kaçmak neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, işinin gücünün hep rast gideceğine yorulur.

Kahve falında korkup kaçmak gördüyseniz:

  • Karşı tarafa ilgisiz davranmanız veya bazı konularla ilgilenmiyormuş gibi bir tavır takınmanız, bazı kişileri utandırabilir veya rahatsız edebilir.

Kahve falında birinden korkup kaçmak rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında korkup kaçmak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında korkuyla kaçmak aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine işarettir.

Kahve falında korkudan kaçmak sevdiği bazı kişileri kıracağına, kısmetlerin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babadan korkup kaçmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında attan korkup kaçmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında korkup kaçmak saklanmak sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir şeyden korkup kaçmak uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, kazançlı bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir