AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkup eve saklanmak

Kahve falında korkup eve saklanmak

Kahve falında korkup eve saklanmak hiçbir sorun yaşamayacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında korkup eve saklanmak gördüyseniz:

  • Uzak çevrenizde karşı cinseten biri size bazı tekliflerde bulunmaya hazırlanıyor.

Kahve falında korkup eve saklanmak bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına delalettir.

Kahve falında birinden korkup saklanmak avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında korkup saklanmak sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında korkup kaçmak saklanmak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında korkudan saklanmak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında evde saklanmak neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bir evde saklanmak sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine inanılır.

Kahve falında evde saklandığını görmek ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir