AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercimek ayıklamak

Kahve falında mercimek ayıklamak

Kahve falında mercimek ayıklamak aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, sıkıntılarının biteceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında mercimek ayıklamak gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak ise oldukça güçlüsünüz.

Kahve falında yeşil mercimek ayıklamak kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı mercimek ayıklamak kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, refahının ve varlığının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mercimek ayıklamak kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçında bit ayıklamak istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çilek ayıklamak çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil fasulye ayıklamak her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında saçtan kurt ayıklamak kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçtan bit ayıklamak sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir