AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercimek ektiğini görmek

Kahve falında mercimek ektiğini görmek

Kahve falında mercimek ektiğini görmek zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, sorunlarını çözebileceğine, şansın ve bahtının da açılacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında mercimek ektiğini gördüyseniz:

  • Biraz zaman tanımanız gerekebilir.

Kahve falında mercimek ektiğini görmek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında buğday ekildiğini görmek kötü ve zor günler geçireceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında ekilmiş biber görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekilmiş tarla görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına alamet eder.

Kahve falında tarlaya tohum ektiğini görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında toprağa çiçek ektiğini görmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına inanılır.

Kahve falında patlıcan ektiğini görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mısır ekildiğini görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir