AnaSayfa / Genel / Kahve falında mendil düşürmek

Kahve falında mendil düşürmek

Kahve falında mendil düşürmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında mendil düşürmek gördüyseniz:

  • Ani harcamalardan sakınmanızda fayda var.

Kahve falında mendil düşürmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, geçiminin yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında söz mendili almak yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkekten mendil almak uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, rahatlığa erileceğine delalettir.

Kahve falında mendil aramak geçim sorunuyla karşılaşacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek mendili görmek maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında ıslak mendil görmek geçim derdinin olmayacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına tabir olunur.

Kahve falında turuncu mendil görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah beyaz mendil görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir