AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek mendili görmek

Kahve falında bebek mendili görmek

Kahve falında bebek mendili görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek mendili gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme konusunda boşuna gayret gösteriyor ya da sabırlı davranmaya çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında bebek mendili görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine rivayet eder.

Kahve falında işlenmiş mendil görmek ekmeğin kesileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mendille burnunu silmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında sarı mendil görmek ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine delalettir.

Kahve falında turuncu mendil görmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden mendil almak iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında selpak mendil vermek sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli mendil görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir