AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde aslan görmek

Kahve falında evde aslan görmek

Kahve falında evde aslan görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, gülmeye hasret kalacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, ikinci bir şans vereceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında evde aslan gördüyseniz:

  • Zamanlamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında aslanı evde görmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında evde aslan kaplan görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ev içinde aslan görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında evde aslan yavrusu görmek her anlamda güçleneceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aslanın eve girdiğini görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde aslan beslemek yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde aslan görmek maddi sorumluluklarının artacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde aslan beslediğini görmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir