Kahve falında karanlıkta aslan görmek

Kahve falında karanlıkta aslan görmek güzel günler yaşayacağına, şifaya kavuşacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, öz güveninin yerine geleceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında karanlıkta aslan gördüyseniz:

  • Akılcı tartışmalardan sonra her şeyi çözümleyip, eşinizle daha iyi anlaşıp, uyumlu hale girebilirsiniz.

Kahve falında karanlıkta aslan görmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına yorulur.

Kahve falında karanlık evde olmak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında etrafı karanlık görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havayı karanlık görmek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlık boşluğa düşmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına alamet eder.

Kahve falında karanlık merdiven görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında karanlık odada ağlamak sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında karanlık yolda tek başına yürümek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir