AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslana ateş etmek

Kahve falında aslana ateş etmek

Kahve falında aslana ateş etmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine alamet eder.

Kahve falında aslana ateş etmek gördüyseniz:

  • Israrlı bir yaklaşımınız dikkatleri üzerinize toplamanıza neden olabilir.

Kahve falında aslana ateş etmek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aslanlardan kaçmak meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında aslan kükremesi duymak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında aslan sütü içmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aslandan kaçmak çok büyük kısmetler elde edileceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine inanılır.

Kahve falında aslana taş atmak yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulur.

Kahve falında aslanla yürümek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında aslan dövmek uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir