AnaSayfa / Genel / Kahve falında memeden kıl koparmak

Kahve falında memeden kıl koparmak

Kahve falında memeden kıl koparmak tartışmalı durumlara düşüleceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında memeden kıl koparmak gördüyseniz:

  • Uzun yolculuklara çıkabilirsiniz.

Kahve falında kıllı kadın memesi görmek ortak edineceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına işaret eder.

Kahve falında memede kıl görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında memenin üstünde kıl görmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında memeden kıl koparmak şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında çirkin kadın memesi görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında kendi memesini görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında kadının kendi memesini görmek herkesin önünde olacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında dört memesi olduğunu görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir