AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünün birinin büyüdüğünü görmek

Kahve falında göğsünün birinin büyüdüğünü görmek

Kahve falında göğsünün birinin büyüdüğünü görmek kafasının rahat edeceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, endişelerinin son bulacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, ondan faydalanacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, yeni kısmetlere nail olacağına yorulur.

Kahve falında göğsünün birinin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun bayanlarla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında göğsünün büyüdüğünü görmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir göğsünün büyüdüğünü görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi göğsünün büyüdüğünü görmek insanlara karşı güveninin sarsılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünün birinin büyüdüğünü görmek büyük fırsatların kapısını açacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göğsün büyüdüğünü görmek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında yeni doğan bebeğin büyüdüğünü görmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, onların başarıları ile gururlanacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaç büyüdüğünü görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağının büyüdüğünü görmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir